Home

Uitvaartcentrum Melis biedt stijl, zorg en service 24/7.

Uitvaartplanner Melis biedt allerhande diensten aan.

Van persoonlijke afscheidsplechtigheden tot uitvaartverzekering, van rouwzorg tot administratieve begeleiding. Je kan ook bij ons terecht voor een ruim aanbod aan allerhande troostartikelen.

Heb je vragen of ben je op zoek naar een specifieke dienst die je niet op onze site kan terugvinden? 

Neem hier contact op met ons, wij helpen je graag verder.

Grote Baan 234, 9120 Melsele
Yzerhand 49, 9120 Beveren

Rouwen is niet loslaten, rouwen is verbinden.

Een overlijden is voor elkeen die erbij betrokken is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis. Wij begeleiden de directe familie in dit proces en dragen er zorg voor dat zowel het afscheid als de uitvaart passend en betekenisvol zijn voor de overledene en de nabestaanden.

Overlijden melden

Home

Deze filosofie geldt zowel voor onze medewerkers, de gebouwen, de wagens als de persoonlijke begeleiding op maat.

In samenspraak met de nabestaanden en met respect voor de laatste wensen van de overledenen, regelen en verzorgen wij de uitvaart met de nodige discretie en zorg. Samen met jou verzorgen we alle formaliteiten. Wij helpen je verder met alle nodige informatie en begeleiding

Home

Elk rouwproces heeft een begin, een midden en een einde, we begeleiden u doorheen dit proces.

Contacteer ons

Home

Over afscheid, verdriet en rouw moeten we kunnen praten. Het verlies en gemis krijgt zo een plaats in onze maatschappij en daar streven wij elke dag opnieuw naar. Een gesprek met een rouwconsulent helpt je om ruimte te scheppen.

Rouwzorg

Afscheidslocaties Melis

Creatieve concepten zijn onze specialiteit. Samen met jou denken we niet alleen mee over een unieke, persoonlijke en warme invulling van de uitvaartdienst, ook begeleiden we je graag in de keuze voor een unieke uitvaartlocatie.

Afscheidslocaties

Home
Troostattentie.be Omdat de liefde niet sterft.